Köpvillkor

Beställning
Beställningar besvaras med en orderbekräftelse via e-post. Du är ansvarig för att kontaktuppgifter är riktiga. Får du inget mail kontrollera skräpposten eller hör av dig till butiken. Har du gjort en beställning av misstag ska du kontakta mig omedelbart.

Priser
Alla våra priser på metervaror anges i decimeter om inte annat uppges i beskrivningen för varan. Frakt tillkommer vid beställning.

Färger och bilder / Reservation
Jag försöker att visa våra produkter i dess verkliga utseende, men kan inte garantera att färgerna på varorna är exakt som de är i verkligheten. Det kan bero på datorn och dess skärminställningar. Jag förbehåller mig rätten att korrigera felaktigheter samt att ändra texter och priser.

Då jag har både webbutik och en fysisk butik så kan det hända att varor säljs slut i butiken. Om du beställt en vara som felaktigt har angivits som beställningsbar kommer jag omgående att kontakta dig via mail om detta så du kan bestämma om du vill byta ut mot en annan produkt, få övriga produkter skickade eller makulera hela ordern.

Leveranssätt / Frakt
Jag skickar beställningarna som brev (paket vid vikt över 2 kg) med Posten, men du har själv ansvar om något kommer bort. Vill du att varorna skickas rekommenderat, skriv det då i meddelandefältet vid beställningen. Det händer ibland att något brev inte kommer fram, men det är mycket sällan. Brev levereras direkt till brevlåda, skrymmande varor aviseras utav Posten och hämtas ut på närmsta utlämmningsställe. Aviserade varor ligger max 14 dagar hos Postens ombud. Jag tar inget ansvar för varor som inte hämtats.
Frakten som räknas ut vid order är preliminär, den slutgiltiga fraktkostnaden räknas ut och meddelas med fakturan som skickas till den mailadress ni uppger vid beställningen. Fraktkostnad enligt Postens portotabell. Varorna skickas så fort jag ser att pengarna sitter på kontot.

Leveranstider
Leveranstiderna är normalt 2-3 arbetsdagar efter att pengarna syns på mitt plusgirokonto. Var noga med att ange korrekt adress för att jag ska kunna ge en så snabb och effektiv leverans som möjligt.

Betalning
Betalning sker med förskottsbetalning genom Faktura via mail. Efter att ni skickat ordern så kommer jag att kontrollera att allt finns samt den slutgiltiga frakten, sedan skickas betalningsinstruktion till din mailadress. Kontrollera att du skrivit rätt mailadress! Inga extra avgifter tillkommer. Din betalning måste vara oss tillhanda senast fem bankdagar efter att du fått mailfakturan. I annat fall läggs dina beställda produkter åter ut till försäljning.

Ångerrätt
Öppet köp gäller i 14 dagar från det att du mottagit varan. Du står själv för returfrakten. Kontakta ALLTID Agnetas Syhörna innan retur. Varan skall sändas tillbaka i ursprungligt skick. Öppet köp gäller EJ för metervaror, specialtillverkade varor samt reavaror.

Reklamation
Om det är något fel på produkten har du rätt att reklamera produkten. Reklamationen ska göras inom 10 dagar. Skador orsakade av posthantering reklameras direkt till Posten. Kontakta alltid Agnetas Syhörna innan du skickar tillbaka något. Om vi godkänner reklamationen står vi självklart för eventuell returfrakt. Orderbekräftelse måste medfölja paketet.

Kontaktuppgifter
Postadress:                                                Butiken:
Agnetas Syhörna                                       Agnetas Syhörna
Dalgatan 28                                               Torggatan 3
646 32  Gnesta                                          646 33  Gnesta
                                                                   0158-263 95

agneta.karlsson.ak@telia.com
www.agnetassyhorna.se
www.webbutik.agnetassyhorna.se

Välkommen in och handla!

Powered By OpenCart
Agnetas Syhörna © 2018